Samen Marokkaans koken – kookworkshops

Marokkaanse kookworkshop (minimaal 6 personen)

In onze tuin, op een héél mooi plekje in het Brabantse Leenderstrijp hebben wij onze kookstudio en gastenverblijf gebouwd. Je kunt er met minimaal 6 en maximaal 12 personen koken, eten, loungen, buurten en genieten van een bijzondere avond.

Jullie worden uiterlijk om 18.00 uur verwacht (maar dat kan al vanaf 13.oo uur) en dan starten we met traditionele muntthee met lekkere koekjes.  Daarna worden de taken verdeeld en bereiden we samen een traditioneel 4-gangen diner. Laat je verrassen door de bijzondere smaakcombinaties van zoete en hartige gerechten. De workshop duurt ongeveer 5 uur. Je zult een bijzondere ervaring rijker zijn!

Liever geen vlees, maar vis of vegetarisch, laat het even weten.

De workshop inclusief alle niet alcoholische dranken kost vanaf 6 personen € 59,50 per persoon. Als je met minder mensen wil koken, dan kan dit, maar je betaalt altijd voor tenminste 6 personen.

Bijpassende rode of witte wijnen kosten € 17,50 per fles.

Lijkt het je leuk om dit eens mee te maken? Of maak je er een arrangement van met 2 overnachtingen, gebruik van de wellness en een leuke wandeling door Leenderstrijp? Neem dan gerust contact met me op.

 

 

mintthee

In de Nederlandse horeca serveren ze heet water met een takje munt erin.
Wij doen dat heel anders!